wie zijn wij

Wie zijn wij

Van Lunteren Schilder- en Spuitbedrijf is een klein specialistisch familiebedrijf. Het bedrijf is voortgevloeid uit van Lunteren Muurcoatings. Meer dan 30 jaar lang heeft Fred van Lunteren zijn sporen verdiend in het afwerken van minerale ondergronden aan exclusieve panden.

In 2000 ontstaat het idee om het bedrijf samen met zijn zoon Wouter van Lunteren voort te zetten en meer allround te zijn.

Nadat Wouter bij diverse bedrijven ervaring heeft opgedaan en zijn meesterschap heeft behaald, is van Lunteren Schilder- en Spuitbedrijf zomer 2007 een feit geworden. Per 1 januari 2013 heeft Wouter de zaak volledige overgenomen.

Wij verzorgen nu het binnen- en buitenschilderwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij met zowel grote als kleine opdrachten. Wij beschikken nu over een netwerk van zzpers die dezelfde principes aanhangen, en de service willen bieden die alleen een specialistisch familiebedrijf kan bieden.

En om altijd de hoogste kwaliteit te garanderen, houden wij onze kennis fris, en volgen wij iedere jaar cursussen om de huidige ontwikkeling op de onderhouds, en nieuwbouwmarkt op de voet te volgen, dit om de klant altijd de meest actuele, en efficiƫntste oplossingen aan te bieden.

Onze Garantie

 • 4 jaar binnenschilderwerk*
 • 3 jaar buitenschilderwerk*

 • * Zie de algemene voorwaarden voor de garantie voorwaarden.

   

  interieur-3

   

  offerte-1