binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Is uw interieur toe aan een onderhoudsbeurt of zelfs een metamorfose? van Lunteren Schilder- en Spuitbedrijf uit Bilthoven (provincie Utrecht) verzorgt al uw binnenschilderwerk.

Wij denken graag met u mee over de kleurkeuze in uw interieur, en verzorgen de uitvoering tot in de puntjes. Of het nu gaat om het schilderen of spuiten van plafonds en wanden, of om het opfrissen en beschermen van ramen en deuren, u bent bij ons aan het juiste adres.

Van Lunteren schilder- en spuitbedrijf maakt gebruik van ambachtelijke én moderne schildertechnieken. Voor strak werk, hanteren wij diverse spuittechnieken. Voor een ambachtelijke of traditionele sfeer, gebruiken wij de kwast. Kiest u voor spuitwerk, weet dan dat wij gebruik maken van de modernste spuittechnieken die u het beste rendement garanderen. Deze technieken combineren de mooiste resultaten met een aanzienlijke tijdwinst. Uw werken zijn in sommige situaties dus voordeliger en sneller klaar.

Houdt u van de tekstuur van de kwast, dan kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en behendigheid. Onze diepgaande materialenkennis zorgt overigens voor een langdurig mooi resultaat.

Binnenschilder voordeel
Naarmate het weer buiten verslechtert, wordt het binnenschilderwerk steeds voordeliger! Voor binnenwerk is het weer immers niet relevant. Daarom kunt u tijdens de maanden december, januari en februari genieten van extra voordelige tarieven.

Wilt u het werk in deze periode laten uitvoeren en wilt uw weten hoe voordelig dit is? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Onze Garantie

 • 4 jaar binnenschilderwerk*
 • 3 jaar buitenschilderwerk*

 • * Zie de algemene voorwaarden voor de garantie voorwaarden.

   

  interieur-6

   

  interieur-4