Makelaarscadeau, Aanbieding voor nieuwe bewoners

Wij verwelkomen nieuwe bewoners!

Uw woning of bedrijfspand is een kostbaar nieuw bezit, dat u zo goed mogelijk onderhouden wilt hebben. Het goed in de verf houden of zetten maakt hierbij het grote verschil. Ook voor veranderingen in uw interieur helpt een nieuw likje verf enorm!

Veel mensen hebben een schilderklus waar ze maar tegenaan blijven hikken. U heeft met uw nieuwe woning de kans om relatief voordelig de boel eens grondig aan te pakken, en uw persoonlijke tint aan uw woning te geven. Juist nu, omdat uw woning leeg staat, kunnen wij voordeliger werken.

Hieronder een aantal aanbiedingen speciaal voor nieuwe bewoners:

#1 – Gratis inspectie* – Bij iedere offerte :

Dat schilderwerk er niet netjes uitzien kunnen wij allemaal zien. Maar iedere gebrek heeft in het heden of in toekomst een gevolg. Laat uw pand in combinatie met een offerte gratis grondig door ons inspecteren. Zo weet u nu en in de toekomst waar u aan toe bent, en welk onderhoud er noodzakelijk is.

#2 – Gratis glasbewassing :

Schilderwerk netjes? Alleen het glaswerk is nog vies. Dit ziet er niet uit! Daarom bieden wij bij ons schilderwerk gratis glasbewassing aan voor de geschilderde delen bij het Makelaars Cadeau Voucher (dit geld alleen voor de zijde waar aan is geschilderd).

#3 – Korting*:
Ook dit jaar berekenen wij voor onze nieuwe woning klanten een voordeel. Op binnen- en buitenschilderwerk kunnen wij een voordeel rekenen van maar liefs 10%.

Indien u interesse of vragen hebben over bovenstaande aanbiedingen, neem dan contact met ons op via de telefoon of dien de offerteaanvraag digitaal in.

*Let op! Deze aanbieding zijn uitsluitend geldig i.c.m. de makelaarscadeau-voucher.

Onze Garantie

  • 4 jaar binnenschilderwerk*
  • 3 jaar buitenschilderwerk*

  • * Zie de algemene voorwaarden voor de garantie voorwaarden.